Kategóriák
Akciók
Sunday Scout 2019, matte black
Sunday Scout 2019, matte black 154.850Ft 119.899Ft
Az áruház kezelése

Az áruház kezelése


Az OG Bike Shop webáruházát olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerûbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülõ igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekezzük a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.


Böngészés


Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat az OG Bike Kft. termékeiről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha regisztrálja magát adatai megadásával, ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.


Keresési lehetőségek


* A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.
* Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termékleírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.


Rendelés


Érvényes rendelést csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat le. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból (ez esetben jelezze, hogy a számlát külön postázzuk). A regisztrációt megelőzően, vagy azt követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot is. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat. A szállítás jellemzőiről a „Szállítás és garancia“ pontban tájékozódhat!


Kellemes vásárlást kívánunk!

Folytatás