Kategóriák
Akciók
Odyssey Evo 2.5 U fék, polír
Odyssey Evo 2.5 U fék, polír 16.490Ft 12.990Ft
Az áruház kezelése

Az áruház kezelése


Az OG Bike Shop webáruházát olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerûbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülõ igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekezzük a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.


Böngészés


Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat az OG Bike Kft. termékeiről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha regisztrálja magát adatai megadásával, ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes műszaki leírás is található. A lap alján láthatja az árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.


Keresési lehetőségek


* A GYORSKERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.
* Az ÖSSZETETT KERESÉS funkcióval jóval szélesebb skálán kereshet akár a termékleírásban, akár a gyártó neve szerint, akár megadott értékhatáron belül.


Rendelés


Érvényes rendelést csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat le. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból (ez esetben jelezze, hogy a számlát külön postázzuk). A regisztrációt megelőzően, vagy azt követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot is. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendő szállítási díjat. A szállítás jellemzőiről a „Szállítás és garancia“ pontban tájékozódhat!


Kellemes vásárlást kívánunk!

Folytatás