Kategóriák
Akciók
Sunday Scout 2019, matte black
Sunday Scout 2019, matte black 154.850Ft 119.899Ft
Magunkról

Alapítás

Az OG Bike Kft. 2001. áprilisában alakult, száz százalékig aktív BMX-esek tulajdonában van, budapesti székhellyel.

Rövid történetünk és célkitűzéseink

A céget Magyarország az ezredforduló környékén tapasztalt elégtelen BMX-alkatrész-ellátottsága hívta életre. Úgy láttuk, komoly igény volt egy BMX-esek kezében levő, a riderek gondjaival és igényeivel azonosulni tudó cég megszületésére. A megalakulás óta eltelt bő évtized óta sem változtak az alapvető célkitűzések: a vásárlóink precízen, alaposan, gyorsan, és tényleges igényeiknek megfelelően történő kiszolgálása, és természetesen a lehető legmegfelelőbb árszínvonal biztosítása. Sosem ajánlunk olyan terméket, melyről tudjuk, hogy nem megfelelő minőségű, és sohasem az anyagi haszonszerzés motivált minket ténykedésünk során.

Az OG Bike Kft. -sok más céggel ellentétben- nem azért kezdett BMX-alkatrészek kereskedelmével foglalkozni, mert az divatossá és emiatt keresetté vált, hanem mert a saját sportunkat és azok űzőit akartuk ellátni a zavartalan sportoláshoz elengedhetetlen, minőségi alkatrészekkel.

A kezdetekben természetesen kis tételben folyt a kereskedelem, majd az évek során egyre több, nemzetközi szinten is a legprofibbnak számító BMX-es cég hazai forgalmazójává és kizárólagos importőrévé nőttünk, nagy árukészlettel.

Saját gyártású alkatrészeink és komplett BMX-eink is keresett és népszerű termékekké váltak, és természetesen a versenyek szervezéséről és támogatásáról sem feledkeztünk meg. Az OG Bike Kft. működése során több száz hazai és külföldi verseny számára nyújtott támogatást anyagiakban és tárgynyeremények formájában egyaránt, és több rendkívül sikeres, nemzetközi vonzerejű BMX-es eseményen vagyunk már túl.

2001 óta cégünk több alkalommal költözött egyre nagyobb üzletekbe Budapest belvárosában, a válság miatt a fogyasztói szokások némileg átalakultak, így 2012 végén úgy láttuk, hogy tevékenységünk még eredményesebb/hatékonyabb folytatásához átalakulások szükségesek.


Átalakulásunk okai

Az átalakult piaci igényeknek megfelelően 2012 őszén amellett döntöttünk, hogy cégünket elsősorban webshop formájában működtetjük tovább. Ennek értelmében a régóta esedékes webes fejlesztéseket is véghez tudtuk vinni annak érdekében, hogy a frissen beérkezett, vagy rövid idő alatt beszerezhető termékeket a lehető leggyorsabban vásárlóink és érdeklődőink elé tudjuk tárni, nem utolsósorban még a szokásosnál is  kedvezőbb árakon. Természetesen az elérhető termékeket személyesen is meg lehet nézni és megvásárolni, de ez esetben telefonos, vagy emailes időpont-egyeztetés szükséges.


Átalakulásunk előnyei

Többek között az alábbi tényezők miatt váltunk jobb és hatékonyabb BMX-es céggé:


-gyorsabb, több ezer különböző terméket bemutató webshop

-a gyenge forint-árfolyam miatt megnövekedett beszerzési árakat szinten tartani, illetve sok esetben csökkenteni tudjuk

-a rövid rendelési idővel beszerezhető termékek bemutatása

-akciós termékek bemutatásának lehetősége

-még rugalmasabb vásárlási ügyintézés

-egyre bővülő, új márkákkal kiegészült, szélesebb termékpaletta

-folyamatosan fejlődő és a vásárlói igényeknek megfelelni akaró kereskedelmi politika.

OGBS.hu. Új formában, de változatlanul BMX-esektől BMX-eseknek.

Folytatás